A menyasszonyi fehérnemű sokkal többet jelent, mint a hölgyek  által nap mint nap alsó ruházatként hordott melltartó és bugyi együttese! Legyen a kiválasztott esküvői fehérnemű szép, nőies és elegáns! Legyen az esküvői fehérnemű az esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja! Egy jól megválasztott menyasszonyi fehérnemű felveszi és korrigálja a test alakját, gyönyörű sziluettet alkot. A mai divatnak megfelelően befolyásolhatod vele az alakodat (vonzó derék és dekoltázs), hogy a menyasszonyi ruhád  tökéletesen álljon rajtad! Egy jó tanács: illeszd össze az esküvői fehérneműdet a menyasszonyi ruháddal!

Mit érdemes tudni a fűzőről!

Manapság a hölgyek a fűzőt elsősorban az esküvői ruhájuk alatt viselik.

A nőknél a darázsderék megszerzésének, valamint a mell megemelésének  eszközét szolgálja a fűző, vagy a nem kívánatos zsírpárnákat próbálja ” megzabolázni”.

fűző egy úgynevezett strukturális ruhanemű, amelynek nem csak díszítő, hanem alakformáló szerepe is van. Az alakformáló szerepét sokan tulajdonítják a közismert derékméret csökkentő hatásának, azonban ennél több titkot rejt. A bevarrt merevítői kitűnő tartást biztosítanak, melynek köszönhetően nem rogyik be, nem gyűrődik össze.Így megfelelő alapot szolgáltat a külső ruha kívánt sziluettjének biztosításához.

Minden kornak más volt a fűző divatja, más szabással, más stílussal rendelkeztek, de alkalmakhoz is igazították a fűzőt, mint például esküvői fűző, fűző lovagláshoz, fűzőterhesség idejére (bizony ám!), fűző utazáshoz, fűző bálokhoz, de főleg fűző a mindennapi élethez.

Szerkezeti kialakítása főleg a hosszanti merevítőkre irányul. Régebben a fűző halcsontból ( bálnaszilából) készült, de fapálcákat és egyéb rugalmas merevítőket is szívesen alkalmaztak a fűző merevítésére.

A mai fűző gyártók állatvédelmi okokból a rugalmas, rozsdamentes acél mellett tették  le a voksukat.

Rengeteg tévhit és mítosz látott már napvilágot a fűzővel kapcsolatban. . Nincs még egy olyan ruhanemű, ami ennyi vitát váltott volna ki a társadalomban. A század elején az emancipáció, a női felszabadulás szimbóluma lett a fűző levetése.  Ám, mint tudjuk a nők nem kényszerből hordják ezt a ruhadarabot, hanem nőiességük kihangsúlyozására!

Manapság a fűzőknek csak a képzelet szabhat határt és mi is csak ajánlani tudjuk, hiszen csodálatos esküvői fűző kollekciónkban mindenki kedvére válogathat.

Hát fűzőre fel hölgyeim!

Kattintson ide és keresse termékeinket webáruházunkban!

Kattintson ide és keresse termékeinket webáruházunkban!