Skip to main content

Esküvői fehérnemű, szopttós melltartó, extra méretű fehérnemű, sportmelltartó

Esküvői fehérnemű: az esküvői fehérnemű kifejezetten menyasszonyoknak lett tervezve, hogy az esküvőn a ruha alatt a megfelelő tartást biztosítsa. A Valentin fehérneműnél az esküvői fehérnemű kategóriába tartozik az esküvői fűző, esküvői melltartó, esküvői nagy méretű fehérnemű és az esküvői alakformáló fehérnemű.

Szoptatós melltartó: a terhes nők konfort igényeit kielégítve született meg a terhességi melltartó, szoptatós melltartó. A kismamáknak így nem kell lemondani a melltartó nyújtotta tartásról és a szoptatós melltartó könyebbé teszi a mindennapokat. A szoptatós melltartó több funkciós melltartó, amelyet a szülés után ajánlunk minden kismama figyelmébe. Szoptatós melltartó márkák: Anita, Emma-Jane.

Extra méretű fehérnemű: kifejezetten molett, duci hölgyeknek készített extra méretű fehérnemű, amit a nagy méretek tartására készítettek. Az extra méretű fehérnemű is lehet szexis és kényelmes is, nem kell lemondani errúl senkinek. A mennyiben extra méretű esküvői fehérnemű iránt érdeklődik, nálunk ebben us segítséget kaphat.

Sportmelltartó: sportolás közben a mell, akármilyen méretű is igénybe van véve, így mindenképpen ajánlott a sportmelltartó használata. Sportmelltartó több féle méretben és színben látezik, de a megfelelő tartáshoz mindig érdemes olyat választani, ami kényelmes és jól szellőzik.

Valentin fehérnemű

Nagy méretű melltartó, eküvői fűző, push-up melltartó, sportmelltartó

NYUGATI ÁTJÁRÓ ÜZLETHÁZ | BUDAPEST VI. KERÜLET BAJCSY-ZS ÚT 63.
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ-KEDD ZÁRVA SZERDA-CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK 10:00-19:00 SZOMBAT 10:00-18:00 VASÁRNAP ZÁRVA
TELEFON: (06-1) 302-3649 | email: info@valentinfehernemu.hu